İmplantdergi Röportaj

İmplantDer: Dernek olarak önümüzdeki dönemde bir “İmplant İhtisas Fuarı” düzenlemeyi düşünyoruz. Bu konuda sizin düşüncelerinizi alabilir miyiz?

Bülent Manav: Dernek olarak düzenlemeyi düşündüğünüz “İmplant İhtisas Fuarı”, iyi bir projeye benziyor. Bugüne kadar yapılan fuarlardan ve kongrelerden edinilen bilgiler ışığında yeni şeyler, yeni konseptler denenebilir düşüncesindeyim.

İmplantDer: Vestiyer Yayın Grubu olarak bu projenin herhangi bir yerinde yer almayı düşünür müsünüz?

Bülent Manav: Biz Vestiyer Yayın Grubu olarak, sektördeki bütün faaliyetlere, etkinliklere destek vermeye çalışıyoruz. Ancak bu konuda biraz seçici davranıyoruz ve sektöre kalite getireceğine, kaliteyi artıracağına inandığımız projelerde kurumsal olarak yer alıyoruz. Elbette İmplantder’in yapacağı etkinliklerde yer almak isteriz. Ayrıca düzenlemeyi planladığınız etkinliğin içinde bulunalım veya bulunmayalım, her türlü desteği vereceğimizi de ifade etmek isterim.

İmplantDer: Hangi konularda bir işbirliği olabilir sizce?

Bülent Manav: Bildiğiniz gibi Vestiyer Yayın Grbu ve kardeş kuruluşumuz Vesta Akademi, uzun yıllardır sektöre ve diş hekimliği bilimine hizmet veriyor. Bu yıl 25. yılımızı kutluyoruz. Bu sayede oldukça geniş bir iletişim ağımız ve uzun yıllar boyunca biriktirdiğimiz kurumsal tecrübemiz bulunuyor. İmplantder’in yapacağı etkinlikte veya etkinliklerde, gerek iletişim ağımızla, gerekse edindiğimiz tecrübeyle her türlü desteği vermekten mutluluk duyarız. Bunlar tanıtımdan tutun da, eğitim organizasyonuna kadar birçok noktada olabilir.

İmplantDer:  Kurslar, eğitimler konusunda birlikte neler yapılabilir sizce?

Bülent Manav: Sekiz yıl kadar önce Vestiyer Yayın Grubu çatısı altında kurduğumuz VESTA, yani Vestiyer Akademi, kendi alanında lider bir pozisyonda bulunuyor. Gerek ülkemizin çeşitli illerinde, gerekse Los Angeles’tan Viyana’ya kadar bir çok dünya şehrinde eğitimler gerçekleştirdi ve devam ediyor. Bu süreçte edindiğimiz tecrübeyi ve katılımcı portföyünü İmplantder’le paylaşmaktan ve birlikte daha kapsamlı projelere imza atmaktan mutluluk duyarız elbette.

İmplantDer: Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Bülent Manav: Ben de çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

[İmplantdergi, Sayı:3, Nisan 2014]

Popüler Yayınlar